Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő! Köszöntjük honlapunkon!

A Lakkos Kft. 2009 óta működik és MTZ traktorok nagykereskedelmi értékesítésével kerültünk be a magyar mezőgazdasági élet vérkeringésébe. 2012 óta viszont már a Hattat traktorok /Perkins és Deutz- Fahr motorok főalkatrész beszállítói, valamint több traktorgyár alkatrész ellátóis is /kizárólagos magyarországi forgalmazója is mi vagyunk.

 

Cégünk, valamint hivatalos viszonteladóink, továbbá a Bicchi olasz pótkocsi gyártó /Európa 2. legnagyobb pótkocsi gyártó cége/, a Fede permetezők /többszörösen nemzetközileg is díjazott számtalan saját szabadalommal rendelkezik/ és Solano vetőgépek kizárólagos kereskedői is. Minden, általunk forgalmazott, gép kimagasló minőséggel, megbízhatósággal és versenyképes árral rendelkezik. Erre bizonyíték a garancia +2 programunk, ahol akár 4 éves, kiterjesztett garanciát is igénybe vehetnek a vásárlóink, vagy akár élhetnek visszavásárlási garanciánkkal is.

 

Jelenlegi termékpalettánkkal képesek vagyunk kiváló minőségű termékekkel ellátni a legkisebb kertészeteket, vagy a több ezer hektáros gazdaságokat egyaránt. Célunk, hogy a lehető legjobb minőséget produkáljuk versenyképes áron. Szerviz szolgáltatásunk gyors, naprakész és jól felszerelt. Alkatrész ellátásunk megfelelő és akár az MTZ akár más márkák esetében, csak a gyári vagy annál jobb minőségű termékeket használjuk fel, értékesítjük. Külön fontosnak tartjuk a gépek üzemeltetése során, hogy az általunk forgalmazott gépek szerviz és fenntartási költségei alacsonyak legyenek és mindez nem a minőség rovására.

 

Ha vásárolna, vagy bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Lakkos logo 2016

20160126_190104

Albertirsa telephely 2015.06.01.