Minőségi, de megfizethető Solano gabonavetőgépeinkkel tökéletes megoldást kívánunk a hagyományos, mechanikus  vetőgépeket kereső gazdáknak, de pneumatikus vagy direkt vetőgépeink is ideálisak repcét, mákot vagy lucernát termelőknek is.

Állattartó telepeknek ideális az általunk forgalmazott Alima takarmánykiosztó, szippantó és szervestrágyaszóró programunk, de hihetetlenül olcsón kínáljuk az olasz Bicchi pótkocsikat is, továbbá mindenképpen forduljon hozzánk Repossi fésűs rendterítőink miatt, melyekkel akár 50%-kal szárazabb és 90%-kal tisztább, pormentes takarmány előállítására lehet képes. Számtalan megoldásunk közül fontos kiemelnünk azokat a Repossi modelleket, melyekkel mindegy, hogy lucernát, szénát vagy bármi mást kell előkészíteni bálázáshoz, mindegyiket képesek lehetnek a megfelelő módon kezelni.

Ha munkagép, akkor traktor. Az ország talán legmegbízhatóbb MTZ parkjával és kizárólagos Hattat forgalmazóként állunk rendelkezésére mindenkinek, aki 36 és 150 lóerő között keres traktort.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen ajánlatot!