A Fede Futur H3O axiálventilátoros permetező valósidejű légmennyiség- és vegyszer kijuttatás állítással lehetővé teszi a precíz és pontos permetezést a különböző növénykultúrák számára. Egy software segítségével, előzetesen betáplált adatok alapján valós nyomon követhetőséget kapunk az elvégzett permetezésről. Az applikáció továbbá folyamatos visszajelzéseket küld, ha nem megfelelő a munkafolyamat. Az innováció lehetővé teszi továbbá a ventilátorlapátok automatikus állítását, hogy a permetező a növénykultúrának, illetve a növénykultúra fejlettségi szintjének megfelelően permetezzen, illetve ezzel már 81.000 m3 légszállítás is elérhető egy 41 lóerős traktorral is. Ehhez csak előzetesen meg kell adni a megfelelő paramétereket az ehhez a rendszerhez kifejlesztett szoftverben, és így megkapjuk a valósidejű légszállítás-állítás lehetőségét.

41 lóerőigény és 81.000 m3/óra légszállítás mellett valós idejű ellenőrzés az alábbi területeken: – hőmérséklet, – páratartalom, – szélsebesség, – kardánfordulatszám, – permetlémennyiség a főtartályban, – karbantartás szükségessége, – nem megfelelő bekeverés, – nem megfelelő nyomás, – nem megfelelő sebesség (a traktor sebessége), – nem megfelelő légszállítás.Minden szőlésznek, borásznak vagy gyümölcstermelőnek igényeinek megfelelő modellhez elérhető a H3O rendszer.

Lakkos Kft.2730 Albertirsa, Szentmártoni út 60. lakkos@trakik.hu +363085622666400 Kiskunhalas, Bácskai út 1-3. halasalkatresz@trakik.hu +36309584933

Keressen minket, vagy területileg illetékes értékesítő kollégánkat!