Bemutatkozás

A Lakkos Kft. 2009 óta partnere a magyar mezőgazdaság számtalan szereplőjének. Kezdetben MTZ traktorok nagykereskedelmével foglalkoztunk, de mára már komplett, a hagyományok tisztelete mellett kertészeti, szántóföldi talajművelő és permetezési technológiákat honosítottunk meg és forgalmazunk az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Az a célunk, hogy megfelelő, korrekt kiszolgálásban részesüljenek kedves vásárlóink.

A HATTAT traktorok kizárólagos importőreként évente átlagosan mintegy 100-120 darab traktort értékesítünk, HATTAT 36 és 113 lóerő között. Ugyan csak kizárólagos importőrei vagyunk a NIUBO márkájú szántóföldi, kertészeti és erdészeti mezőgazdasági gépeknek, legyen szó akár fűkaszáról vagy mulcsozóról. Továbbá mi forgalmazzuk a jelenleg leginnovatívabb és legmegbízhatóbban működő FEDE kertészeti permetezőket, de kiemelnénk még a világszabadalommal rendelkező REPOSSI márkájú rendképző mezőgazdasági gépeinket is és mindezek mellett komplett pótkocsi programunk is elérhető bárki számára. Megbízható, acél felépítményű CASELLI típusú 1, 2, 3 és tandem tengelyes 3 irányban billenthető pótkocsijaink nem csak a legolcsóbbak, de minőségben garantáljuk, hogy a legjobb márkát képviseljük.

A MATERMACC, SOLANO és ÖZMEAN / ÖZDÖKEN vetőgépekkel megbízhatóan és problémák nélkül tud dolgozni.

Mi nem csak a minőségre figyelünk, gazdaságának – cégének költségeit is csökkenteni tudja, ha a mi modelljeinket választja. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy gépeink alacsony üzemelési költségekkel nem a minőség rovására teljesítsenek.

Hiszen legyen szó traktorról, permetezőről, ekéről vagy vetőgépről, a vételár csak az első költség, amivel ön szembesül. Cégünk olcsó, korrekt és precíz szerviz szolgáltatásaiban, innovatív és költséghatékony megoldásaiban megbízhat, továbbá garantáljuk, már a vásárlás előtt, hogy rejtett költségekkel, váratlan kiadásokkal nem fog szembesülni, ha a mi termékeinket választja. Cégünk minden gépre minimum 1 év garanciát vállal, a HATTAT traktorokra 2 évet, de akár plusz 2 évvel is meghosszabbíthatjuk a garanciát. A részletekért kérjük forduljon kollégáinkhoz!

Természetesen mind pályázatírásban, mind finanszírozásban naprakészek és eredményesek vagyunk. Így akár a legújabb támogatásokról, akár a legolcsóbb finanszírozásokról érdeklődne, minket érdemes keresni a válaszokért

Az év minden napján állunk rendelkezésére, keressen minket!

LAKKOS Kft.

+36 53/386-854

2730 Albertirsa, Szentmártoni út 60. sz.

6400 Kiskunhalas, Átlós u. 25.sz.

www.lakkos.hu

iroda@trakik.hu