Solano Vezérlő rendszerek

Bravo 180S:

BRAVO 180S permetezőgép, induktív sebességérzékelő (kerékre szerelhető), áramlásmérő, automata / kézi működtetés, 10 munkakörnyezet mentésének lehetősége.

Automatikus leállítás a minimális beállított nyomás alatt; A fő nyomószelep automatikus lekapcsolása a felhasználó által beállított minimális sebességnél.

Megjeleníthető információk: alkalmazási arány, sebesség, nyomás (nyomásérzékelő opció), áramlás, permetezett térfogat, tartályszint, fedett terület, a kezelés időtartama, fedett távolság.

4 modell: – 5 vagy 7 szórófej;

                  -5 vagy 7 szórófej + 4 beépített hidraulikus funkció.


Bravo 300S:

BRAVO 300S RCU permetezőgép, induktív sebességérzékelő (kerékre szerelhető), áramlásmérő, automata / kézi működtetés, mentési lehetőség 19 működési konfiguráció, 9 integrált hidraulikus funkció. SD memóriakártya a művek mentéséhez, a beállítások mentéséhez / letöltéséhez, a szoftver frissítéséhez. A tartály szintjének grafikus kijelzője.

Automatikus leállítás a minimális beállított nyomás alatt; A főnyomásszelep automatikus lekapcsolása a felhasználó által beállított minimális sebességnél.

Megjeleníthető információk: alkalmazási sebesség, sebesség, nyomás (nyomásérzékelő opció), áramlás, permetezett térfogat, tartályszint, fedett terület, a kezelés időtartama, fedett távolság, termelékenység, dátum és idő.

 2 modell:

 – 7 szórószelvény (függetlenül nyitott / lekapcsolt)    Szórófej) + 9 hidraulikus funkció.

– 9 permetező szakasz (a permetezés szekvenciális nyitása / leállítása   Szakaszok) + 9 hidraulikus funkció.


Bravo 400S:

BRAVO 400S RCU GPS permetezőgép, áramlásmérő, automata (kézi működtetésű szórófejek nyitása / lekapcsolása) / kézi működtetés, 2 GB belső memória, nagy felbontású 5,7 “TFT kijelző, 2 USB port és SD kártyaolvasó (adatátvitel , Szoftverfrissítések), 9 integrált hidraulikus funkció, 2 bemeneti dugó a kamera csatlakoztatásához (kamera opcionális) Grafikus kijelző a tartály szintjén (szintérzékelő opcióban), lehetőség a felhasználók, gépek és traktorok különböző profiljainak beállítására.  A GL1DE technológiát alkalmazó.

GPS vevőkészülék a gyors útvonal eltérések csökkentése és az átkelés pontosságának növelése érdekében, ahol a DGPS jel nem áll rendelkezésre. Pozíciószámítás integrált GPS, GLONASS, GALILEO és BEIDOU. Kompatibilitás az SBAS szabad korrekciós jelekkel (Egnos, WAAS, MSAS stb.). LED jelzi a tápellátást, a rendelkezésre álló pozíciót és a rendelkezésre álló differenciális korrekciót. A pozíció frissítés 10 másodpercenként (10 Hz).

Elérhető irányítási módok: párhuzamos, hajlított, pivot, szabad. Lehetőség az érdeklődési pozíció megjelölésére és mentésére. Lehetőség arra, hogy visszatérjen a kezelés megszakításáig. Felcserélési funkció a  növényekhez, mint például a kukorica, a nád, stb.

 2 modell:

– 7 szórószelvény (függetlenül nyitott / lekapcsolt Szórófej) + 9 hidraulikus funkció.

– 9 permetező szakasz (a permetezés szekvenciális nyitása / leállítása ) + 9 hidraulikus funkció.