A Lakkos Kft. örömmel mutatja be önöknek legújabb termékét, az olasz Repossi fésűs rendképzőket. Ezek a termékek kiváló megoldást jelenthetnek azon lótartók számára, akiknek komoly problémákat okoz a poros, koszos takarmány és az erre visszavezethető megbetegedések, első sorban a kehesség. Termékünket az Universita Degli Studi De Milano vizsgálta be, melynek eredményei mindenki számára elérhetőek, de kérésre, természetesen mi is rendelkezésre bocsájtjuk.

A vizsgálat során 12 km/h sebességnél a Repossi rendképzők által előkészített takarmányban 75%-kal kevesebb port találtak, a bálák portartalma 1,8% volt csupán. A kíméletesebb, jobb minőségű forgatásnak hála pedig szellősebb, 55%-kal szárazabb bálák készülhettek, ami a lótartók számára ideális körülményeket biztosítanak az egészséges lovak takarmányozásához.

A Repossi gépek alacsony karbantartási költségekkel üzemeltethetőek, továbbá teljesen hidraulikusak, nem kardán meghajtásúak, optimális, megbízható teljesítményre, munkára képesek. Bármilyen fűfélével jól bánnak, így nem csak szalmát, hanem szénát vagy lucernát is tökéletesen készítenek elő bálázásra.

6000poker_8

További kérdéseivel, vagy ajánlatért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Lakkos Kft.

+36308562266

lakkos@trakik.hu

Albertirsa, Szentmártoni út 60.

Kiskunhalas, Bácskai út 1-3.

www.lakkos.hu