Gyártóink

logo_FEDE.FH11

Fede

A Fede permetezők, jelenleg, legfontosabb termékei a kertészeti, axiálventilátoros permetezők. 6 saját szabadalommal és leutánozhatatlan megoldásokkal a Fede kertészeti permetezők zajszennyezése 80%-kal kedvezőbb a vetélytársainál (beleértve a Caffinit vagy a Nobilit is), üzemi hőmérséklete a meghajtásnak csak 32 Celsius fok és akár 114.000 köbméter légmennyiséget is produkálnak. Szintén egyedi megoldás, hogy könnyedén, egy orsó segítségével azonnal lehet változtatni a kiáramló levegő sebességét, továbbá a szabadalmaztatott Fede lapátokkal olyan turbulencia érhető el, ami garantálja a növények leveleinek mindkét oldali permetezését. A cégcsoport ezenfelül gyárt légágyúkat, kifejezetten borászatok számára szőlészeti permetezőket, valamint szántóföldi permetezőket is.

Szántóföldi permetezői esetében a megbízhatóságot, a kiváló festést és stabil keretet emelhetjük ki első sorban a kedvező ár és széles választék mellett. Szántóföldi vonalon nem tartozik a világ vezető márkái közé, mivel nem rendelkezik, egyelőre saját GPS és számítógépes irányítási technológiával. Jelenleg a Topcon, valamint az Arag Bravo rendszerek megoldásaival szerelik a gépeket. A Fede szántóföldi permetezők mindenesetre kiváló ár-érték arányukkal, megbízható, rendkívül hosszú élettartamukkal és robusztus felépítésükkel kiváló választás mindenkinek, akinek a permetezés minőségén felül a gép ára is fontos.

 

Hattat-logó

Hattat traktorok

A Hattat traktorok története 1972-ig nyúlik vissza, amikor a Hattat család által birtokolt alkatrészeket gyártó cégcsoport együttműködést kezdett a Ford vállalattal és megkezdték a Ford traktorok gyártását.

A következő évtizedekben A Hattat csoport nem csak az alkatrészt gyártó egységeit fejlesztette világszínvonalúvá, hanem több más traktor márka gyártását is végezte, mint az Universal traktorokét. Alkatrész gyártó részlegük ára főbeszállítói a világ legelismertebb cégeknek, mint a Nissan, Renault, TRW, John Deere, Ford, Mercedes-Benz, Caterpillar, Perkins, Cummins, Sisu, Agco Group, Massey Ferguson és még sok mindenki másnak.

2002 óta a Hattat csoport képviseli a Valtra márkát is a török piacon.

A jelenleg legsikeresebb A széria gyártását 2006-ban kezdték meg és Lengyelországban az Ursus csoport 6 év alatt 2000 darabnál is többet értékesített, míg Magyarországon 2012 óta 200 darabnál fogyott kicsivel több. Jelenleg 50 és 102 lóerő közötti tartományban kaphatók kertészeti, kompakt és szántóföldi modellek, mindegyik, eredeti, Angliában gyártott Perkins motorral.

Jelenleg 2500 alkalmazott dolgozik 150 hektáron, amiből 25 hektár fedett csarnok. A cégcsoport összes árbevétele meghaladja az 1 milliárd US dollárt.

Bár a Hattat traktor az egyik legolcsóbb márka jelenleg a piacon, de mind minőségben, mind komfortérzetben méltó vetélytársa az összes nyugati márkáknak.

 

logo-solano-horizonte

Solano

A Solano gabonavetőgép család az összes magyar gazdaság számára ideális választás, ha precíz, megbízható és alacsony karbantartási igényű vetőgépeket szeretnének. Bár a minőséget tekintve a Solano a vezető világmárkákkal is felveszi a versenyt, a vetőgépek ára mégis elérhetővé teszi őket kisebb gazdaságok, őstermelők számára is. A vetőgépeket három kategóriába sorolhatjuk, így van mechanikus, pneumatikus és direktvetőgép. Mechanikus vetőgépek 3, 3,5 és 4 méteres munkaszélességben érhetők el, míg a pneumatikus vetőgépek 2,5 méter és 6 méter között rendelhetőek. A direktvetőgép vetőgépeknek két verziója elérhető, így van mechanikus 3 és 4,35 méteres verzióban és pneumatikus 4, 5 és 6 méteres kivitelben.

Minden gép csúszó csoroszlyás vagy tárcsás csoroszlyás kivitelben kapható, minimum 900 literes magtartállyal, maximum 2565 literessel, 12,5 cm-es sortávolsággal, sorelzárással, vetésellenőrző monitorral. A gépek kis és normál méretű magok vetésére képesek kifogástalan minőségben. A 0,5 – 2 kg/hektár vetőmag kijuttatási igény esetén (mák vetés) nem ajánljuk. A csoroszlyanyomás akár 215 kg is lehet. A gépek festését poliészter alapú festékkel végzik, a vetőgépek pedig rengeteg egyszerű, de annál ötletesebb megoldásokkal szolgálnak, hogy a gazda számára a munkát megkönnyítsék. A precíz, problémamentes vetés neve Solano.

 

LOZOVA MACHINERY

1999 óta az LKMZ elindította az Ukrajnában és a FÁK-ban rövid időn belül népszerűvé vált ZPG-24 és ZPG-15 rugós fogboronák sorozatgyártását, és továbbra is vezető pozíciókat töltenek be a fogboronák között.
A következő áttörés számos népszerű gépmodell után a rövidtárcsák (DUCAT) volt, amelyet az ukrán és a külföldi gazdák rövid időn belül előnyben részesítettek.
Valódi tény: a LOZOVA MACHINERY márka gépei nem gyengébb minőségűek a legkorszerűbb külföldi, hasonló mezőgazdasági gépeknél, sőt bizonyos paraméterekben felülmúlják azokat
A LOZOVA MACHINERY egységekben megvalósított eredeti tervezési megoldások biztosítják energia- és költséghatékonyságukat.

A vállalat egyik megkülönböztető jegye az ügyfélorientált megközelítés.
Például sok gazdálkodó számára fontos, hogy a LOZOVA MACHINERY munkagépeket mind a hazai, mind az importált traktorokhoz igazítsák, így alkalmasak kisgazdaságokhoz (80-180 LE-s kis teljesítményű traktorokhoz), valamint koncentrált mezőgazdasági nagyvállalkozásokhoz. nagyüzemi talajművelésnél (a legerősebb traktorokkal).

 

Niubo

A Serrata család nagyon elismert volt a kiváló minőségű mezőgazdasági gépeik miatt Spanyolországban. Jordi Serrata, aki ekkor 29 éves volt presszionálta a családot, hogy a Niubo cég 2007-ben nemzetközi piacra lépjen. Ekkor a döntésük alapján megvásároltak egy nagy múltú gyártó céget és lépésről lépésre növelték a gyártó kapacitásukat ezáltal, továbbá a szakembereket is ezen az úton kezdték el bővíteni. A megfelelő szakember gárdának köszönhetően exponenciálisan kezdett a cég növekedni,így a céget megismerték Spanyolországon kívül Európában /komoly arányban Németország, Franciaország a vezető felvásárlói régió/ és Marokkóban, Argentínábán és Chilében is!

A Niubo cég egy olyan csapatra támaszkodik mind a termelésben mind a műszaki és kereskedelmi részben, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek az adott szegmensben, és így fenn tudják tartani az állandó növekedést és nap mint nap azért dolgoznak, hogy kielégítsék az új és meglévő ügyfeleket!